Autorijles

Voordelige autorijlessen in Amsterdam Oost bij Auto- & Motorrijschool Ed Ishak

Autorijden is een heerlijke bezigheid. Je zit lekker warm, beschermd tegen de regen, 2 handen aan het stuur, en alles wat je hoeft te doen is gas geven, koppelen en remmen. Rijschool Ed Ishak maakt van autorijden je tweede natuur. Muziekje op, zorgen weg en rijden maar. Of je nu naar je werk in West rijdt, of naar je vrienden in Denemarken of Zuid-Frankrijk.

Theorieles in Amsterdam IJburg

Slagen voor je theorie-examen is een vereiste om je praktijkexamen te doen. Logisch, want je moet de regels van de weg kennen voordat je deelneemt aan het verkeer. Terug naar de klas, dus. Rijschool Ed Ishak leert je op 1 dag alles wat je moet weten, zodat je snel aan je theorie-examen kunt beginnen.

Tarieven voor theorieles

Praktijkles autorijden in Amsterdam en omstreken

We beginnen met een proefles. Lekker goedkoop. We kijken dan samen naar het aantal lessen dat je waarschijnlijk nodig hebt. Op basis daarvan kies je een pakket.

Goede coaching
De rij-instructeurs van rijschool Ed Ishak hebben het geduld en vertrouwen dat je nodig hebt om op jouw tempo je rij-skills op te doen. De auto volledig te leren beheersen, en ontspannen te zijn op de weg. Laat je je niet meer verrassen door het verkeer, dan ben jij klaar voor je examen.

TTT
Je kunt kiezen voor de tussentijdse toets. Dit is een proefexamen tussendoor, waarbij je vrijstelling kan krijgen voor bijzondere verrichtingen. Een goede oefening, dus zeker een aanrader

NIEUW!
BE Rijopleiding

 

N

Dagopleiding

N

4 uur rijlessen

N

Rijexamen

N

Kosten € 450,00

Tarieven voor autorijles bij Rijschool ED ISHAK

Automaat rijles mogelijk!

 

N
Ontspannen rijden in de stad of in de file
N

Zuiniger rijden

N

Geen gedoe met schakelen

N

Volledige aandacht aan het verkeer

Waarom kies je voor
Rijschool Ed Ishak?

 

N

Meer dan 30 jaar ervaring

N

Hoog slagingspercentage

N

Betrouwbaar

N

Je rijdt in een nieuwe auto

Lekker cruisen door de stad, in je eigen auto, of in die van iemand anders. Je weet dat je verantwoordelijk aan het rijden bent, want je hebt les gehad bij Ed Ishak.

Rijschool Ishak

Diemerparklaan 33
1087 GN Amsterdam

E-mailadres

Bezoek ook onze webpagina's: