Amsterdam IJburg

Snelcursus motorrijden in Amsterdam IJburg

Kan jij niet wachten om door de straten van Amsterdam te rijden op je eigen motor? Haal dan snel je motorrijbewijs bij Auto- & Motorrijschool Ed Ishak nabij Amsterdam IJburg. Dankzij dit rijbewijs ga jij met zelfvertrouwen de weg op. Het halen van een rijbewijs lijkt veel tijd in beslag te nemen, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Met een snelcursus motorrijden leer jij in een mum van tijd alle kneepjes van het vak.

Op zoek naar een snelcursus motorrijden in Amsterdam IJburg?

Wanneer je versneld je motorrijbewijs wilt halen, kan je meedoen aan onze speciale snelcursus. Hierbij krijg je in twee dagen tijd twaalf rijlessen van 60 minuten. Zo heb je dus in een korte tijd maar liefst twaalf praktijklessen voor de motor op zak. Bovendien hoort een AVD-examen ook bij dit pakket. Voordat je aan een snelcursus mee kunt doen, moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je theorie-examen al gehaald hebben, net zoals je AVB-examen. Is dat allemaal op orde? Dan kan je aan het eind van je snelcursus het praktijkexamen voor de motor halen, waarna jij over een motorrijbewijs beschikt.

Je leert het beste van leraren die weten wat ze doen. Daarom hebben wij alleen maar ervaren instructeurs in dienst die precies weten over welke kennis een mottorijder moet beschikken. Zo zorgen wij ervoor dat de snelcursus motorrijden altijd een succes wordt. Wil jij dus de vrijheid voelen die een motor met zich meebrengt en wil je je rijbewijs zo snel mogelijk halen? Neem dan contact met ons op voor motorrijlessen in de buurt van Amsterdam IJburg. Uiteraard kan je ons ook contacteren voor een eerste proefles met de motor.

Vanaf je 18e examen doen in Amsterdam

Rij-examen voor je motor mag je doen als je volwassen bent. Er zijn 3 categorie├źn voor je motorrijbewijs, waar verschillende regels voor gelden. Voor elke hogere categorie moet je opnieuw examen doen.

Wanneer mag je praktijkexamen motor doen?

Vanaf 18 jaar mag je bij het CBR examen voertuigbeheersing en examen verkeersdeelneming doen op een lichte motor (A1).

Vanaf 20 jaar mag je examen doen op een middelzware motor (A2).

En vanaf 21 jaar op een zware motor (A) ( *bron: www.cbr.nl)

Hiervoor gelden verschillende eisen. En je moet gezond genoeg zijn verklaard om veilig te kunnen rijden.

Alle informatie over het motorrijbewijs leest u op de website van het CBR en in deze brochure.

Voor het behalen van je motorrijbewijs worden 3 examens afgenomen.

  • Motor theorie-examen
  • Algemene voertuig beheersing
  • Algemene verkeersdeelname

Altijd al willen motorrijden?

Waarom kies je voor rijschool Ed Ishak

 

N

Meer dan 30 jaar ervaring

N

Hoog slagingpercentage

N

Betrouwbaar

Lekker cruisen door de stad, in je eigen auto, of in die van iemand anders. Je weet dat je verantwoordelijk aan het rijden bent, want je hebt les gehad bij Ed Ishak.

Rijschool Ishak

Diemerparklaan 33
1087 GN Amsterdam

E-mailadres

Bezoek ook onze webpagina's: