Amsterdam-Centrum

Leer motorrijden en boek een motorrijles pakket in omgeving Amsterdam-Centrum

Motorrijden is een van de mooiste activiteiten die er is. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen ervoor kiezen om hun motorrijbewijs te halen en een chopper of ander soort motor te kopen. Heeft u ook de droom om straks lekker te kunnen toeren op een gave motor als u daar zin in heeft? Kies dan voor een motorrijles pakket bij Auto- en Motorrijschool Ed Ishak. Woont u in Amsterdam-Centrum of een andere Amsterdamse wijk? Dan kunt u altijd bij ons terecht voor een voordelig motorrijles pakket op maat.

 

Als ervaren en professionele motorrijschool hebben wij onze aspirant motorrijders veel voordelen te bieden. Zo zijn wij een KNMV-erkend bedrijf en dus een betrouwbare partner om uw motorrijbewijs snel en tegen scherpe tarieven te kunnen behalen. Als motorrijschool bieden wij in Amsterdam-Centrum voor onze klanten echte meerwaarde. Zo onderscheiden we ons van anderen door de mooie en gedegen motoren waar we tijdens de rijlessen gebruik van maken. Hierbij is ons streven om absoluut maatwerk te bieden. Er is bij ons dan ook keuze uit diverse soorten motorrijles pakketten. In goed onderling overleg kan een van onze medewerkers samen met u kijken wat het beste traject in uw situatie is. Met uiteindelijk maar één doel: zorgen dat u veilig, prettig, snel en voor aantrekkelijke tarieven uw motorrijbewijs kunt halen. Want wat is er mooier dan geregeld een gave motorrit te maken en van de omgeving en de natuur te genieten?

Bekijk nu alle rijlespakketten en opties die wij in Amsterdam-Centrum aanbieden via onze website. Wilt u liever een van onze medewerkers en adviseurs spreken? Dat kan uiteraard ook een is geheel vrijblijvend. Als u telefonisch of via onze online formulier contact met ons opneemt, volgt er snel een vrijblijvende afspraak met een van onze experts. Graag tot ziens!

Vanaf je 18e examen doen in Amsterdam

Rij-examen voor je motor mag je doen als je volwassen bent. Er zijn 3 categorieën voor je motorrijbewijs, waar verschillende regels voor gelden. Voor elke hogere categorie moet je opnieuw examen doen.

Wanneer mag je praktijkexamen motor doen?

Vanaf 18 jaar mag je bij het CBR examen voertuigbeheersing en examen verkeersdeelneming doen op een lichte motor (A1).

Vanaf 20 jaar mag je examen doen op een middelzware motor (A2).

En vanaf 21 jaar op een zware motor (A) ( *bron: www.cbr.nl)

Hiervoor gelden verschillende eisen. En je moet gezond genoeg zijn verklaard om veilig te kunnen rijden.

Alle informatie over het motorrijbewijs leest u op de website van het CBR en in deze brochure.

Voor het behalen van je motorrijbewijs worden 3 examens afgenomen.

  • Motor theorie-examen
  • Algemene voertuig beheersing
  • Algemene verkeersdeelname

Altijd al willen motorrijden?

Waarom kies je voor rijschool Ed Ishak

 

N

Meer dan 30 jaar ervaring

N

Hoog slagingpercentage

N

Betrouwbaar

Lekker cruisen door de stad, in je eigen auto, of in die van iemand anders. Je weet dat je verantwoordelijk aan het rijden bent, want je hebt les gehad bij Ed Ishak.

Rijschool Ishak

Diemerparklaan 33
1087 GN Amsterdam

E-mailadres

Bezoek ook onze webpagina's: